Event Borås 16 oktober
RESAN genom rörelse, andning, röst och ljud
 Varmt välkomna till en halvdags workshop där vi tillsammans kommer att utforska de läkande aspekterna av rörelse, röst, andning och ljud. Vi kommer börja med att landa in i vår kropp av att öppna upp med hjälp av rörelse.
Sedan kommer vi att öppna upp för vår röst att kunna sig uttrycka sig fritt i ett tryggt och icke dömande rum vilket är väldigt befriande då vi håller mycket spänningar i vårt halschakra.
Ni kommer även få med er tips som ni kan ta med er hem och öva. När vi öppnat upp vår kropp genom rörelse och fått in mer flöde i vårt system genom rösten kommer vi att använda oss utav andningens läkande förmåga genom frigörande andning.

Dagen kommer avslutas med en ljudresa där Camila kommer använda sina kristall skålar, sin magiska och läkande röst och andra instrument tillsammans med Ola som kommer stötta er att få en djup och trygg resa.

I priset ingår en enkel fika efter workshopen.
Om Camila och Ola
Camila Rivera
https://www.soundasmedicine.me/


Camila är utbildad operasångerska upp till en Masters nivå på universitet i Australien där hon växte upp. Efter sin utbildning, tog hon en lång paus från musiken och ägnade sig åt personlig utveckling och fann ett nytt sätt att använda sin röst på, inte längre som artist utan som röstcoach och helare.
Camila härstammar från en andlig linje av helare i Colombia där hon känner sig kallad att använda sin röst för att hjälpa andra att öppna upp djupare delar av sig själva där läkning, njutning och expansion sker naturligt. Hon använder kristall skålar som är stämda till de sju chakran i kroppen och shamanska trummor och andra instrument i sitt arbete.
Camila har hållit workshops på Space of love festival, Stockholm tantrafestival, New Earth festival, Freedom Festival på Gotland, och på No Mind festivalen på Ängsbacka 2021.
Hon håller även workshops regelbundet i Göteborg och samarbetar också med andra workshopledare runt om i landet. Camila är också ena hälften av den improviserade duon Rising Glow, den musiken finns på Spotify.

Camila är utbildad inom Arimany Method och för närvarande slutför hon en utbildning som Holistic Voice och Sound Therapist på British Academy of Sound Therapy och likaså en utbildning till certifierad Embodiment Coach på Embodiment Unlimited.

Ola Hamid Eriksson
https://olaeriksson.net/
Ola är utbildad tantraterapeut, andnings coach och kroppsterapeut och han är specialiserad inom bioenergetics, somatic work, dearmouring, counselling och breathwork.

Efter en existentiell livskris i början av 2000- talet fann han både yoga och meditation som ett verktyg att öppna upp sitt sinne och sin kropp. Fastän det var några år av kaos, mörker och mycket förändringar hittade han djupare aspekter av den han var och som han inte trodde existerade. Denna resa att lära känna sig själv bakom alla masker som han vanligtvis satte upp mot sin omvärld, var väldigt befriande för honom.
Det var en väldigt omvälvande tid men han kände att han var hållen av något större än honom själv och det fick honom att fortsätta sitt utforskande av sin själ.
Ola har faciliterat mans och breathwork workshops och även Osho meditationer på Space of love festival, New earth festival, Stockholm tantrafestival och senast på No Mind festivalen på Ängsbacka.
Ola ger även individuella sessioner inom tantra, andnings och kroppsterapi. Han stödjer klienten genom olika metoder som dearmouring, andning, rörelse, att uttrycka sig fritt genom kroppen och rösten.


Tid & dag; lördagen den 16/10 mellan klockan 14 - 17
Plats; Ashtanga Yoga Shala Borås hos Mikael Modin
Investering 666 kr
Pma för betalning. 

Workshop med Maria Boox
 
Ashtangayoga , chakran och pranayama
 Onsdag            1/ 12         17.00-20.30

 

Kom och ta del i denna workshop när maria delar med sig av sin kunskap, med mycket värme och fantastiska utstrålning och energi.
Maria börjar med att leda ashtangayoga med solhälsningar och stående asanas som sedan övergår till mysoreträning och avslutas i egen takt. Maria kommer också prata om  våra chakran och vi kommer göra pranayama (andningsövningar).
 
17.00-20.30  600 kr.             Anmälan . Du har säkrat din plats när du betalat till bg. 5814-4981

Maria började praktisera yoga och meditation i början av 1980-talet.
Under många år levde hon periodvis i Indien för att utveckla sin yoga och meditation samt studera buddistisk och hinduisk filosofi.
1995 började Maria undervisa i yoga och 1999 öppnade hon en av Sveriges första yogashalas; Yogashala Stockholm.
Under tio framgångsrika år drev och utvecklade hon shalan och höll workshops med internationellt kända lärare, såväl som att själv undervisa och ge retreats runt om i världen. Många av de elever som genom åren tränat och studerat där är idag själva lärare.
Maria spenderar regelbundet längre perioder i Indien för att fördjupa sina kunskaper om såväl den fysiska träningen – asanas – som de mer filosofiska aspekterna av yogan.
Maria har en djup och bred kunskap inom yogan och hennes undervisning präglas av värme, inspiration, kreativa utmaningar samt ett gediget kunnande vad gäller yogans filosofiska, fysiska och mentala aspekter.

Hon är en av de första Ashtanga yoga lärarna i Sverige samt den första certifierade Iyengar yoga läraren i Skandinavien. Under många år har hon varit en hängiven student till Sri K. Pattabhi Jois- Guruji och hans sonson Sharath i Mysore.