Jag heter Mikael Modin och har hållit på med yoga i över 20 år och jag har haft yoga uppe på säs i många år men sista året har det varit stängt för detta.
Då jag älskar yoga och vet hur bra det gör för människors hälsa och välbefinnande så försöker jag hitta nya sätt att förmedla detta.
Det har varit väldigt svårt som för många andra under en lång tid nu men försöker också se möjligheter och utmaningar till att utvecklas och prova nya saker.

Jag har startat en sluten grupp på facebook och kommer hålla yoga där till att börja med och kommer hålla 8 yogapass live under april och maj månad. 
Dessa pass är olika och innehåller bla rörelser, ställningar(asanas), andningsövningar(pranayama) och avslappning och meditation. I yogan stärker vi kroppen och stillar sinnet.   

Och du kan gå in och titta på dessa pass när du vill om du inte kan vara med just när det sänds live. Alla pass sparas i gruppen under april,maj,juni och juli. Inget behöver vara perfekt och vi känner in kroppen och dagsformen så vi stödjer återhämtning och välbefinnande i den takt som känns bra.

Förutom dessa 8 livepass  så kommer jag hålla 4 st kortare yogapass 30-45 min.
De 8 längre passen  kommer vara på lite olika dagar och tider men mestadels på måndagar kl. 17.15-18.45 och onsdagar kl 17.30-19.00 med start onsdag 7/4 kl.17.30-19.00
Kortpassen kommer vara fördelade över veckorna med både morgontider och eftermiddag/kvällstider.

Hälsoinvestering: 1111 kr . 
Om du har klippkort eller tränar yoga i våran studio redan så är det 444kr.Om du vill vara med så  hör av dig info@ashtangaboras.se eller sms 0703-642072 så bjuder jag in dig till yogagruppen,Mikael Modin YOGA.
Du betalar in på swish 1230730135  eller bg. 5814-4981.
Har du epassi går det också att betala genom det. 
Du kan också läsa mer om mig och min yogastudio på ashtangaboras.se
Välkommen