Andas med jorden/Yogahealing Natur retreat


Välkommen till ett miniretreat i naturen  med  lugn yoga, meditation, healing, sharings och att andas med jorden.
Vi lämnar krav, prestationer och måsten för en stund och beger oss till en plats i naturen där vi har tillfälle att få återhämtning i kropp och själ genom naturens krafter och att bara ”vara”.

Du  får ta med nån form av  lunchlåda med lätt mat/sallad. Lätt middag och frukost ingår . Övernattning i tipi /tältkåta eller ta med eget tält. Ta med sovsäck  och kläder för väder och vind och yoga. Det kommer att vara enkla förhållanden. Vi stänger av mobiler till att istället ta emot helande energier från moder jord.
  Vill du åka hem och sova kan du göra det och komma tillbaka på morgonen om du vill. 

Lördag      kl 10.00- 24/5  kl.10.00         1299 kr     Nytt datum kommer

Välkommen på ett yoga och meditationsretreat på en vacker plats i Borås någonstans ”nära dig”. Info och instruktioner får du en vecka innan retreat. Betalning 299 kr bg.5814-4981 vid anmälan  och resten senast i vecka innan retreat. Anmälan till info@ashtangaboras.se och  är bindande. Begränsade platser.

Yogaretreat på Antiparos  28/4-5/5   2021

Boka in dig redan nu för ett yoga- & meditationsretreat på Antiparos i Grekland
Retreaten innehåller så mycket mer än yoga:glädje, samvaro, healing, sharing i grupp, möten, kärlek, god mat, hav och vackra stränder har vi och våra deltagare upptäckt under vår resa. Vi har nu landat hemma efter en otrolig vecka på Antiparos. Ett ställe som är helt oförglömligt och innan vi åkte så bokade vi in ett nytt retreat. Energin är så stark och man känner direkt att man stiger i frekvens endast genom att bara vara där. Vi har också utökat med en dag så 8 dagar totalt och vi anländer mitt i den grekiska påsken som är den största högtiden för dem.

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos som är en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under åtta dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.


Antiparos är en liten pittoresk ö i hjärtat av kykladernas ögrupp söder i det Egeiska havet, som är känt för sin skönhet. Antiparos är cirka en sjömil från systerön Paros. Ön har över sex mils fantastisk strandlinje och är välsignad med vatten som glittrar i smaragdgrönt, gyllene sanddyner och de exklusiva grottorna på Antiparos.
Våra utflykter för de som vill kommer att vara en resa i soluppgången med båt till det lilla kapellet på toppen av berget. Vi gör en utflykt till Paros med sina slingrande gator med mycket fint att titta på och shoppa om man vill och äta den näst bästa glassen i världen efter Italien.
Vi gör en helig vandring där vi badar på tre olika stränder under vandringen. Det tredje badet blir vårt dop. Vi har en kanaliserad meditation i det lilla kapellet och tänder ljus.

Vi startar morgonen med AshtangaYoga och pranayama, efter det serveras frukost med te, citronjuice med ingefära och frukt/smoothie. Brunch vid 11 och sedan fri tid efter brunchen. Afternoon tea serveras 16. Eftermiddags-passet börjar runt 17-tiden, som erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation. i behöver både Yin och Yang så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen. Svensk klassisk- och thai massage hos Micke och healing kommer att erbjudas för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad. 
Efter yogan på kvällen kommer Susanne som håller i vårt retreat att ta oss till de traditionella grekiska restaurangerna. Det finns totalt 16 platser och för att boka dig klickar du i anmälan.


När är det och vad kostar det?
Susanne möter oss vid båten/flygplatsen (pick up 40 EUR) och tar med oss till retreatstället. Du behöver vara på retreatsstället 29/4 klockan 17-18 för introduktion, yoga och välkomstmiddag på vårt retreatställe första kvällen.  
Var håller vi till: Glaros studios apartments, Kalargyrou, Antiparos, Greece, http://www.glarosantiparos.gr/en. Fantastiska grekiska lägenheter med underbara verandor som blickar mot havet. 100 meter ner till havet. Antiparos by är tio minuters gångväg med sina smala kullerstens gator, vita vackra hus med dekorationer i lila och rosa och mitt i allt detta skuggas byn av eukalyptus träden.


Detta ingår: Yogapass 12 stycken: Ashtanga, yinyoga, restorative med healing, mat (frukost, brunch, afternoon tea, välkomsmiddag & logi.

Detta ingår inte: Flygresa, båtresor, taxi, utflykt till Paros, middagar sex dagar.
Anmälan är bindande. Du anmäler dig och får en faktura på 3000 kr för anmälningsavgiften. Vid avbokning på grund av sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften. En faktura sänds ut med resterande belopp på 8500 kr inom 60 dagar efter anmälan. Åker du redan på fler resor med mig och är “stammis” så kommer fakturan 3 månader innan avresa.

Välkommen att boka dig på christinagrossi.se