Yogadag Miniretreat  


Den 22 maj mellan klockan 9-16 kommer Micke Modin och Christina Grossi hålla en yogadag, en miniretreat.

Vi inleder morgonen med Ashtangayoga och pranayama med Micke Modin.
Det bjuds på en grön detox smoothie när du kommer, te under pausen och linsoppa till lunch.
Efter lunch kommer Christina att hålla ett yinyoga pass och tala om de olika organen och meridianerna. Hur vi bättre kan hålla oss friska genom att göra några enkla övningar på morgonen. Passet avslutas med klangskålar och healing.
Vi avslutar med frågestund & frigörande dans.
Du bokar dig genom att swisha 995 kr till Christina på 0705194767 senast den 15 maj. Anmälan är bindande och du kan överlåta din plats om du inte kan komma.

Begränsat med platser så försten till kvarn. Sat Nam Micke & Christina

Vilka är vi?
Mikael är yogalärare, Holy Fire Reikimaster, thai- & svensk klassisk massör och hälsoutvecklare. Utövar yoga sen 20 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är Holy fire Reiki- & Karuna master, yogalärare, beteendevetare och andlig coach sedan 20 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och tillitsfullt liv.
Läs mer om Christina: www.christinagrossi.se

Andas med jorden/Yogahealing Natur retreat


Välkommen till ett miniretreat i naturen  med  lugn yoga, meditation, healing, sharings och att andas med jorden.
Vi lämnar krav, prestationer och måsten för en stund och beger oss till en plats i naturen där vi har tillfälle att få återhämtning i kropp och själ genom naturens krafter och att bara ”vara”.

Du  får ta med nån form av  lunchlåda med lätt mat/sallad. Lätt middag och frukost ingår . Övernattning i tipi /tältkåta eller ta med eget tält. Ta med sovsäck  och kläder för väder och vind och yoga. Det kommer att vara enkla förhållanden. Vi stänger av mobiler till att istället ta emot helande energier från moder jord.
  Vill du åka hem och sova kan du göra det och komma tillbaka på morgonen om du vill. 

Lördag      kl 10.00- 24/5  kl.10.00         1299 kr     Nytt datum kommer

Välkommen på ett yoga och meditationsretreat på en vacker plats i Borås någonstans ”nära dig”. Info och instruktioner får du en vecka innan retreat. Betalning 299 kr bg.5814-4981 vid anmälan  och resten senast i vecka innan retreat. Anmälan till info@ashtangaboras.se och  är bindande. Begränsade platser.