Yogaretreat under 10 magiska och tropiska dagar på Bali


Mikael Modin och Christina Grossi bjuder in till en underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna.
Vi kan varmt rekommendera att komma till oss för en 10-dagars resa in i hjärtat och ditt Hem.
 

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?
Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?
Vill du vara i yogans närvaro?
Äta god vegetarisk och Raw food mat?
Då är detta en retreat för dig!


Under dessa 10 magiska och tropiska dagarna kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Ashtangayoga med Mikael Modin, A Course In Miracles (ACIM), och YinYoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, healing, chanting, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

De fem första dagarna landar vi mitt bland risfälten i Ubud; Dragonfly Village, som står för transformation. För att sedan ta oss till vårt nästa ställe Desa Seni, där Christina, hade en transformationsretreat hösten 2016. Dragonfly Village, en fantastisk plats för en retreat i paradiset. Den ligger mitt i ett av de vackraste risfälten i Ubud. Ett lugn och gröna fält möter dig överallt. Panoramavy mot det heliga berget; Agung. Öppet space fyllt med trollsländor under dagen och eldflugor på natten. En symfoni med gräshoppor och grodor.
Det perfekta stället för dig som älskar naturen och healing. I närheten ligger Sari Organics, som är ett underbart café med egenodlade grönsaker och frukter. Vi bor endast några steg från Ubuds centrum men ändå undangömt från ljud och rörelse.
Här får du det bästa av två världar. Dragonfly Village, är uppbyggt av återvunnet och hållbart material, trä och gammal teak som kommer ifrån avlägsna byar på Java. Här kan du läsa mer om Dragonfly Village www.dragonfly-village.com/

Efter våra fem dagar i Ubud kommer vi till Desa Seni, som är ett retreatcenter på Bali uppbyggt av återvunnet och hållbara material från lokala ställen runt om. Allt vi äter är till 80% odlat på plats så helt ekologiskt och biodynamiskt. Frukosten består av detoxdrink och sedvanlig frukost. Balinesisk lunch och middagsbuffé. Här kan du läsa mer om Desa Seni www.desaseni.com/

En dag är vi lediga och där ni själva kan utforska Ubud. Vi kommer att ha lite olika förslag att göra. En dag gör vi en gemensam utflykt för de som vill till vattentemplet; Tirta Empul temple där vi gör en cleansing, i Holy water. Alternativ är the Royal Pita, där du kan bada i en naturlig flod, i heligt vatten och i en evighetspool. Ingår inte i retreatpriset.

Mikael är yogalärare, yogamassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. 

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit. Läs mer på www.christinagrossi.se


När är det och vad kostar det?

Retreaten pågår från den 4-13/3-2019. Ditt pris exklusive flygkostnad är 16000 kronor. Boendet består av trippel- och dubbelrum, enkelrumstillägg. Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 16000 kronor. För företag läggs momsen på. Vid avbokning på grund av sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ.

Anmälan är bindande och du betalar in en anmälningsavgift på 3000 kr till BG 352-5433 vid anmälan. Då är din plats bokad och klar. Avbokning 2 månader före avresa debiteras hela beloppet på 16000 kr. Resterande belopp ska vara inbetalat senast den 12/12-2018.

Det finns även möjlighet att åka både till Bali och Goa direkt efter. Då gäller datumen 4-13/3 på Bali först och sedan Goa 15-21/3. Antingen stannar man en till två nätter till på Bali eller bokar in två extra nätter på Bamboo Yoga Reetreat. Flyg förslag kommer läggas in i gruppen; Resor med Christina. För båda resorna gäller 22000 kr och anmälan är på 5000 kr till BG 352-5433.
 

Yogaretreat till underbara Goa

Yogaretreat till underbara Goa

Nu har du chansen att följa med på ett magiskt yogaretreat till Goa

Vackra själar!

Christina Grossi och Mikael Modin bjuder in till en underbar retreat i Goa, Indien i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna.
Vi kan varmt rekommendera just Dig, att komma med på 10 dagars yoga och meditationsresa in i hjärtat och ditt Hem.
Under dessa 10 magiska dagar kommer du att få uppleva mer balans med Ashtanga- och YinYoga. Ashtanga, den mer dynamiska manliga kraften hålls av Mikael och den passiva, närvarande kvinnliga urkraften hålls av Christina. Läkande hjärtmeditationer, yogafilosofi, samtal, mantran, meditation och mindfulness.
Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.
Sedan mitt, (Christina) besök i Indien hösten 2015 så beslutade jag mig för att nästa gång kommer jag att hålla en retreat där. Älskar Indien med allt kaos, blandat med kryddor, energi, dofter och välmående. Glada ansikten och kärlek. Vi båda älskar Indien så har du samma längtan som vi hade så följ med, det blir oförglömligt.
Mikael var i Indien 99 och reste runt några månader, där fann han yogan. Han säger: ”Det var en så härlig känsla, det kändes som att jag sträckte ut min kropp för första gången. En lyckokänsla och jag hade funnit min väg som gjorde att jag mådde så bra”.

En dag kan se ut på följande sätt:

Ashtangayoga med andningsövningar
Filosofi, workshop
Egen tid efter brunch för sol, bad, vila, shoppa
Yinyoga och meditation

När är det och vad kostar det?

Vi kommer att hålla till på Bamboo på Patnem Beach i södra Goa. Bamboo är precis vid stranden så vi yogar till solnedgång och bara njuter.
Här har du bilder och mer info om Bamboo: www.bamboo-yoga-retreat.com/gallery/. Det serveras vegetarisk mat alla dagar.
Patnem Beach är en lugn strand. Inte långt ifrån vår strand finns även Palolem beach som du lätt kan ta dig till fots.
En dag är vi lediga och kan utforska Chaudi, Palolem Beach eller Agonda. Vi gör en gemensam delfinutflykt tidigt en morgon. Ingår i retreaten.

Mikael är yogalärare, yogamassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit.

Retreaten pågår från den 21/3-30/3-2019. Ditt pris exklusive flygkostnad är 11 500 kronor. Boendet består av dubbelrum. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ. Det finns olika alternativ antingen flyg till Mumbai med Turkish Airlines och sedan inrikesflyg till Goa med Indigo/Jet airways. Eller resa hela vägen till Goa från din egen stad.
Retreaten avslutas 30 mars. Anmälan är bindande och du betalar in en anmälningsavgift på 2500 kr till BG 352-5433 vid anmälan, skriv Goa.
Då är din plats bokad och klar. Avbokning 2 månader före avresa debiteras hela beloppet på 11 500 kr. Resterande belopp ska vara inbetalat senast den 20/1-2019. Det är Bamboo som arrangerar resan.
 

 
Jag är redo att göra en förändring i mitt liv och vill ta chansen att
följa med på detta yogaretreat!

Jag vill följa med!

 


Yoga och meditation Positano      8- 14/9- 2019Följ med till La Selva vid vackra Amalfikusten
för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre.

Boka in dig redan nu för ett yoga- och meditationsretreat i Positano på Amalfikusten. Det blev fullbokat sist på två veckor!!!
Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

La Selva ligger mellan Positano och Monterpertuso som du når genom att vandra ca 25 minuter till fots. Du ska vara i bra fysisk form för att ta dig uppför 750 trappsteg. Bagaget tas upp via en lift. Utsikten är hänslående från ca 400 meters höjd över havet. Maten som serveras är vegetarisk och närodlad då familjen som äger La Selva odlar sina grönsaker och den mesta frukten själva, de gör även sin egen honung.

Vi startar morgonen med Yoga, Ashtanga och Pranayama, efter det serveras en lätt frukost med te, citronvatten och frukt. Brunch vid 10.30. Eftermiddags-passet erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation. Efter det serveras en gudomlig vegetarisk middag. Vi behöver både Yin och Yang så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen. Svensk klassisk- och Asiatisk yogamassage hos Micke kommer att finnas tillgängligt för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.

När är det och vad kostar det?

Det finns totalt 14 platser och retreaten pågår från 9/9 till kl 09.00 den 15/9. Boendet är på La Selva. Flyg ordnar du på egen hand. Vi kan hjälpa dig. Ryanair flyger Skavsta-Rom, Göteborg-Rom billigt. För att ta sig från Rom till Positano finns alternativen tåg, sedan pendeltåg och till sist buss från Sorento till Positano eller åka i en taxi för ca 600 kronor enkel per person.
Här kan du kika på hur du tar dig själv till Positano: www.positano.com/
För er som flyger Landvetter-Rom med Ryanair går det inget flyg hem på söndagskvällen men det går att boka ett billigt hotell ca 250 kr/person i närheten av flygplatsen för att kunna flyga hem tidigt måndag morgon. Ciampino hotel.
Anmälan är bindande. Du får faktura på anmälningsavgiften på 2500 kr och därefter får du slutfaktura på 8000 kr efter en månad. La Selva arrangerar retreaten. Din totala kostnad är 10500 kr.

Mikael är yogalärare, yogamassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit. Halvitalienska som under sex år levde i Italien. Läs mer om Christina på www.christinagrossi.se

Jag vill följa med på detta yogaretreat i La Selva Positano
Anmäl dig här!

 

Boka in dig redan nu för ett yoga- & meditationsretreat på Antiparos i Grekland.
Följ med Mikael Modin, Bella Håkansson och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos som är en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre.
Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Antiparos är en liten pittoresk ö i hjärtat av kykladernas ögrupp söder i det Egeiska havet, som är känt för sin skönhet. Antiparos är cirka en sjömil från systerön Paros. Ön har över sex mils fantastisk strandlinje och är välsignad med vatten som glittrar i smaragdgrönt, gyllene sanddyner och de exklusiva grottorna på Antiparos.

Vi startar morgonen med AshtangaYoga och pranayama, efter det serveras frukost med te, juice och frukt. Brunch och sedan är det fri tid efter brunchen. Afternoon tea serveras på eftermiddagen. Eftermiddags-passet börjar runt 18-tiden, som erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation. Vi behöver både Yang och Yin så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen. Svensk klassisk- och thai massage hos Micke och healing för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.
Efter yogan på kvällen kommer Susanne som håller i vårt retreat att ta oss till de traditionella grekiska restaurangerna.

När är det och vad kostar det?

Flyg och båt ordnar du på egen hand. Du flyger till Aten eller Santorini, billigast är till Aten och sedan inrikes till Paros och sedan båt över till Antiparos. Susanne möter oss vid båten (pick up 40 EUR) och tar med oss till retreatstället. Du behöver vara på retreatsstället 30/9 klockan 17-18 för introduktion och middag.

Var håller vi till: Glaros studios apartments, Kalargyrou, Antiparos, Greece, http://www.glarosantiparos.gr/en.
Fantastiska grekiska lägenheter med underbara verandor som blickar mot havet. Fem minuters gångväg ner till havet. Antiparos är tio minuters gångväg med sina smala kullerstens gator, vita vackra hus med dekorationer i lila och rosa och mitt i allt detta skuggas byn av eukalyptus träden.

Så här kan du ta dig dit: Antiparos, du behöver ta dig till ön Paros antingen via:
Flyg från Athen (Eleftherios Venizelos flygplats) – se https://www.olympicair.com/en/Travel/Reservations/Tickets eller http://www.skyexpress.gr/en-us/home.aspx, eller
Båt eller snabbfärja från fastlandets hamn Piraeus eller Rafina, eller från någon annan hamn vid ögruppen Kykladerna, mellan Naxos i ost och Antiparos i väst. – se www.gtp.gr
För att ta sig från Paros till Antiparos, går färjan till Antiparos från Pounta som är enkelt att hitta via buss eller taxi, båda från Parikia (Paros hamn) eller från flygplatsen. Färjan tar cirka  5-10 minuter. En direktbåt går också från Paros hamn till Antiparos och tar cirka 30 minuter ( under säsong).

 

Din totala kostnad är 10500 kr och anmälan är bindande. Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret.
Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 2500 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! 27/6 2019 får du en faktura på resterande belopp 8000 kr. Om du tvingas avstå på grund av sjukdom och vill få kursavgiften betald tillbaka, så sker detta efter uppvisande av läkarintyg utfärdat till dig. (anmälningsavgiften tas då som administrativ kostnad). Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Det finns totalt 16 platser och för att boka dig klickar du i anmälan. (6 apartments med dubbelsäng och en enkelsäng, 5 studios har dubbelsäng.)

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Läs mer om Christina, på www.christinagrossi.se
Bella Håkansson är ayurvedisk hälsorådgivare, hon undervisar främst i Ashtanga yoga och allt vad det innebär. Bella kommer att erbjuda ayurvediska konsultationer som går utöver kurs för dig som vill se hur du kan förbättra ditt välmående även när du kommer hem.
 
Jag vill följa med på detta yogaretreat på Antiparos

Anmäl dig här!

Röster från tidigare Yogaretreats

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er <3 Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.

Otroligt god mat, fantastiskt ställe & toppen service & bemötande! Stort plus för många platser att slappna av och dra sig undan på när det behövs. Alla workshopsen var som krydda på moset, härligt att få veta mer om yogafilosofi och få fråga och diskutera, ger en djupare förståelse och en större känsla även vid den praktiska träningen. Övningarna var både jobbiga och frigörande. Micke och Christina ni är fantastiska och jag känner sån stor tacksamhet inför er och allt ni delar med er av. Micke är så skicklig på att få alla att känna sig inkluderade och vad som behövs var. Så mycket kunskap & kärlek! Om jag skulle önska något så kanske 10 dagar hade varit bättre men vad vet jag, då kanske man tycker att 14 dagar är bättre.
Namaste Lisa

Ett mycket givande retreat med massor av känslor som jag inte räknat med. Ett fantastiskt ställe både gällande mat och personal. Christina, Micke och Sacha är ett suveränt team med mycket värme, förståelse och enorm kunskap inom sina respektive områden. Ev saknas mer meditationspass, kanske fler workshops där vi får möjlighet att ta del av varandras erfarenheter. Bra utflykt till tempel och båttur, underbart att få se. Jag kommer ta med mig många känslor härifrån och vänner också. Tyckte om massagen och utbudet av dem. Skulle nog vilja ha ett mer avskilt retreat där bara deltagarna är, blir mer fokus då. Jag har fått lära mig mycket om Yoga och älskar Mickes lugna sätt och förmåga att förklara.
Tack Christina för ett toppenretreat!
Kram Anette