Workshop med Maria Boox
 
Ashtangayoga , chakran och pranayama
 Onsdag            1/ 12         17.00-20.30

 

Kom och ta del i denna workshop när maria delar med sig av sin kunskap, med mycket värme och fantastiska utstrålning och energi.
Maria börjar med att leda ashtangayoga med solhälsningar och stående asanas som sedan övergår till mysoreträning och avslutas i egen takt. Maria kommer också prata om  våra chakran och vi kommer göra pranayama (andningsövningar).
 
17.00-20.30  600 kr.             Anmälan . Du har säkrat din plats när du betalat till bg. 5814-4981

Maria började praktisera yoga och meditation i början av 1980-talet.
Under många år levde hon periodvis i Indien för att utveckla sin yoga och meditation samt studera buddistisk och hinduisk filosofi.
1995 började Maria undervisa i yoga och 1999 öppnade hon en av Sveriges första yogashalas; Yogashala Stockholm.
Under tio framgångsrika år drev och utvecklade hon shalan och höll workshops med internationellt kända lärare, såväl som att själv undervisa och ge retreats runt om i världen. Många av de elever som genom åren tränat och studerat där är idag själva lärare.
Maria spenderar regelbundet längre perioder i Indien för att fördjupa sina kunskaper om såväl den fysiska träningen – asanas – som de mer filosofiska aspekterna av yogan.
Maria har en djup och bred kunskap inom yogan och hennes undervisning präglas av värme, inspiration, kreativa utmaningar samt ett gediget kunnande vad gäller yogans filosofiska, fysiska och mentala aspekter.

Hon är en av de första Ashtanga yoga lärarna i Sverige samt den första certifierade Iyengar yoga läraren i Skandinavien. Under många år har hon varit en hängiven student till Sri K. Pattabhi Jois- Guruji och hans sonson Sharath i Mysore.