Följ med till La Selva vid vackra Amalfikusten

                         15-22/5 2023

Boka in dig redan nu för ett yoga- och meditationsretreat i Positano på Amalfikusten. Det blev fullbokat sist på två veckor!!!
Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre.
Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under 8 dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.
La Selva ligger mellan Positano och Monterpertuso som du når genom att vandra ca 25 minuter till fots.
Du ska vara i bra fysisk form för att ta dig uppför 750 trappsteg.
Bagaget tas upp via en lift. Utsikten är hänslående från ca 400 meters höjd över havet.
Maten som serveras är vegetarisk och närodlad då familjen som äger La Selva odlar sina grönsaker och den mesta frukten själva, de gör även sin egen honung.

Vi startar morgonen med Yoga, Ashtanga och Pranayama, efter det serveras en lätt frukost med te, citronvatten och frukt. Brunch vid 10.30. Eftermiddags-passet erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation.
Efter det serveras en gudomlig vegetarisk middag.
Vi behöver både Yin och Yang så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen.
Svensk klassisk- och thai massage hos Micke kommer att finnas tillgängligt för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.

När är det och vad kostar det?

Det finns totalt 14 platser och retreaten pågår från 15/5 till kl 09.00 den 22/5. Boendet är på La Selva. Retreaten arrangeras av La Selva.Flyg ordnar du på egen hand. Lufthansa reser Arlanda – Napoli, Göteborg-Napoli billigt. För att ta sig från Neapel till Positano finns taxi för ca 400 kronor enkel per person. Här kan du kika på hur du tar dig själv till Positano: www.positano.com/

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 23 år tillbaka.
Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit. Halvitalienska som under sex år levde i Italien.

Din totala kostnad är 12500 kr och anmälan är bindande. Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 3500 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! Tre månader senare kommer slutfakturan på 9000 kr. Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Namaste
Micke & ChristinaJag vill följa med!    Gå in och anmäl dig på www.christinagrossi.se

 

10 magiska dagar på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet
                                6-16/2 2024

Mikael Modin och Christina Grossi bjuder in till en underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera att komma till oss för en 10-dagars resa in i hjärtat och ditt Hem.
Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?
Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?
Vill du vara i yogans närvaro?
Äta god vegetarisk och Raw food mat?
Då är detta en retreat för dig!

Under dessa 10 magiska och tropiska dagarna kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Ashtangayoga med Mikael Modin, A Course In Miracles (ACIM), och YinYoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, healing, chanting, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

De fem första dagarna landar vi mitt bland risfälten i Ubud; Dragonfly Village, som står för transformation. För att sedan ta oss till vårt nästa ställe Desa Seni. Dragonfly Village, en fantastisk plats för en retreat i paradiset. Den ligger mitt i ett av de vackraste risfälten i Ubud. Ett lugn och gröna fält möter dig överallt. Panoramavy mot det heliga berget; Agung. Öppet space fyllt med trollsländor under dagen och eldflugor på natten. En symfoni med gräshoppor och grodor.
Det perfekta stället för dig som älskar naturen och healing. I närheten ligger Sari Organics, som är ett underbart café med egenodlade grönsaker och frukter. Vi bor endast några steg från Ubuds centrum men ändå undangömt från ljud och rörelse.

Här får du det bästa av två världar. Dragonfly Village, är uppbyggt av återvunnet och hållbart material, trä och gammal teak som kommer ifrån avlägsna byar på Java. Här kan du läsa mer om Dragonfly Village www.dragonfly-village.com/Efter våra fem dagar i Ubud kommer vi till Desa Seni, som är ett retreatcenter på Bali uppbyggt av återvunnet och hållbara material från lokala ställen runt om. Allt vi äter är till 80% odlat på plats så helt ekologiskt och biodynamiskt. Frukosten består av detoxdrink och sedvanlig frukost. Balinesisk lunch och middagsbuffé. Här kan du läsa mer om Desa Seni som retreatet arrangeras av.  www.desaseni.com/
En dag är vi lediga och där ni själva kan utforska Ubud. Vi kommer att ha lite olika förslag att göra. 
En dag gör vi en gemensam utflykt för de som vill till vattentemplet; Tirta Empul temple där vi gör en cleansing, i Holy water. Alternativ är the Royal Pita, där du kan bada i en naturlig flod, i heligt vatten och i en evighetspool. Utflykt till en portal till Lemurien. En dag har vi föreläsning med Ole Dammegard om världsläget. Ingår inte i retreatpriset.
Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 22 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 22 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit.

När är det och vad kostar det?

Retreaten pågår från den 6-16/2-2024. Ditt pris exklusive flygkostnad är 2100 €. Boendet består av trippel- och dubbelrum, enkelrumstillägg. Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 2100 €. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande.
Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 600 €. Anmälningsavgiften återbetalas ej! Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!
Läs mer och anmälan på www.christinagrossi.se