Följ med till La Selva vid vackra Amalfikusten

                         15-22/5 2023

Boka in dig redan nu för ett yoga- och meditationsretreat i Positano på Amalfikusten. Det blev fullbokat sist på två veckor!!!
Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre.
Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under 8 dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.
La Selva ligger mellan Positano och Monterpertuso som du når genom att vandra ca 25 minuter till fots.
Du ska vara i bra fysisk form för att ta dig uppför 750 trappsteg.
Bagaget tas upp via en lift. Utsikten är hänslående från ca 400 meters höjd över havet.
Maten som serveras är vegetarisk och närodlad då familjen som äger La Selva odlar sina grönsaker och den mesta frukten själva, de gör även sin egen honung.

Vi startar morgonen med Yoga, Ashtanga och Pranayama, efter det serveras en lätt frukost med te, citronvatten och frukt. Brunch vid 10.30. Eftermiddags-passet erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation.
Efter det serveras en gudomlig vegetarisk middag.
Vi behöver både Yin och Yang så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen.
Svensk klassisk- och thai massage hos Micke kommer att finnas tillgängligt för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.

När är det och vad kostar det?

Det finns totalt 14 platser och retreaten pågår från 15/5 till kl 09.00 den 22/5. Boendet är på La Selva. Retreaten arrangeras av La Selva.Flyg ordnar du på egen hand. Lufthansa reser Arlanda – Napoli, Göteborg-Napoli billigt. För att ta sig från Neapel till Positano finns taxi för ca 400 kronor enkel per person. Här kan du kika på hur du tar dig själv till Positano: www.positano.com/

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 23 år tillbaka.
Läs mer på www.ashtangaboras.se
Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit. Halvitalienska som under sex år levde i Italien.

Din totala kostnad är 12500 kr och anmälan är bindande. Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 3500 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! Tre månader senare kommer slutfakturan på 9000 kr. Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Namaste
Micke & ChristinaJag vill följa med!    Gå in och anmäl dig på www.christinagrossi.se